kopie van

SNEL JE RIJBEWIJS!

RijschoolForYou is trots op haar hoge slagingspercentages. Wij geven een gratis proefles weg zodat ook jij kan ervaren waarom zoveel mensen voor RijschoolForYou kiezen.

Vraag een gratis proefles aan

Onze receptionist neemt contact met je op om gratis les in te plannen!

WAAROM KIEZEN VOOR RIJSCHOOLFORYOU?

Rijschool for you is niet alleen een leuke maar ook vooral een goede rijschool! Altijd met een boven gemiddeld slagingspercentage. Rijles nemen voor de auto doe je maar één keer in je leven. Je wil zeker niet teveel betalen! Je maakt liever gebruik van een mooie aanbieding. Je zoekt een rijschool die bijvoorbeeld zijn afspraken nakomt, en flexibel is in het inplannen van lessen. Maak dan binnenkort eens kennis met ons. Rijschool for you is er namelijk voor jou, dat staat al op het dak! Wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs zo vlot mogelijk haalt, want wij staan voor kwaliteit en hebben al jaren een hoog slagingspercetage. Dus pak je kans en neem een gratis proefles of lees nog even verder om te kijken waarom wij de juiste rijschool voor je zijn.

rijles Heerhugowaard

 

HOOG SLAGINGSPRECENTAGE

Wij zijn trots op ons slagingspercentage. Maar wij kijken niet alleen naar percentages, wij geloven dat kwaliteit altijd zijn vruchten afwerpt zodat jij goed voorbereid de weg op gaat.

 

GEEN WACHTLIJST & OOK OP ZATERDAG

Wij hanteren geen wachtlijsten, jij kunt dus direct starten met lessen! Ook kan jij bij ons terecht voor lessen op zaterdag!

 

RUIM 19 JAAR ERVARING

Autorijden leer je door ervaring (van je leraar!). Door onze jarenlange ervaring weten wij zeer snel waar jouw uitdagingen liggen en hoe we deze samen kunnen oplossen.

Ik heb een hele fijne les ervaring gehad bij de rijschool. Het waren gezellige lessen en heb er een fijne tijd gehad. Leerzame lessen en een geduldige (en gezellige) leraar zorgden daar voor.

Bryan

Heerhugowaard

Goede duidelijke uitleg veel aandacht aan je kijk gedrag,duidelijk al je vorderingen te volgen via app en ook makkelijk met het inplannen .

Adino

Alkmaar