Meer weten over een Gratis Proefles

Rijschool For You voor goed rijles in Heerhugowaard, Alkmaar e.o Haal Voordelig & Snel Jouw Rijbewijs. logo-e1517253203125

 

Gratis proefles aanvragen en kennis maken met bij Rijschool For You

Gratis proefles- Bij het behalen van het rijbewijs is het belangrijk dat er een klik is tussen de rijinstructeur en de leerling. Zo voel jij je op je gemak en zal het er uiteindelijk toe leiden dat je het rijbewijs sneller op zak hebt. Om je de kans te bieden om te kijken of die belangrijke klik er is biedt Rijschool For You jou de kans om gratis een eerste proefles te volgen.

Wat kan je verwachten tijdens je gratis proefles.

Natuurlijk maken wij eerst kennis en geven wij een korte introductie. Zo weet je precies wat je staat te wachten bij de eerste gratis proefles.

Je mag achter het stuur plaatsnemen! Om aan de auto te wennen zullen we éérst op een rustige weg gaan oefenen. Heb je al ervaring bij een andere rijschool? Onze rij-instructeur zal inschatten wat je al kan en hier verder op inspelen.

Na afloop van de rit kunnen wij al goed inschatten wat je verder te wachten staat. Hoeveel rijlessen heb je nodig? Wat zijn de knelpunten tijdens de rijopleiding? Eventuele vragen na de eerste proefles zullen wij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Mocht je de klik gevonden hebben met de rij-instructeur dan kun je direct een afspraak maken voor een vervolgrijles.

Een proefles voor de auto duurt ongeveer 60 minuten.

Krijgt iedereen een gratis proefles?

Ja! Iedere leerling krijgt bij Rijschool For You een eerste gratis proefles. Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist op zijn gemak en ongedwongen aan de rijlessen begint.

Dus liever eerst even proeven?

Vraag dan een proefles aan. Stuur je gegevens (telnr en je naam) dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Een proefles is gratis.

Rijschool For You voor goed rijles in Heerhugowaard, Alkmaar e.o Haal Voordelig & Snel Jouw Rijbewijs. Logo-L

Vul je gegevens in voor een proefles, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.