blog

CBR: Voorlopig nog geen theorie-examens en cursussen

Gepubliceerd op 25-02-2021 om 17:54

De theorie-examens, de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’, beroepstheorie-examens en de klassikale theoretische nascholing voor beroepschauffeurs gaan in ieder geval tot en met dinsdag 9 maart niet door. Het CBR opent volgende week alleen de deuren voor praktijkexamens, toetsen en rijtesten.

CBR ndesk

De huidige versoepelingen van het kabinet gelden voor één-op-één contactberoepen. Theorie-examens en klassikale cursussen zijn vanwege groepsvorming hierdoor nog niet mogelijk. Het examencentrum geeft aan uiterlijk 5 maart te laten weten wat de gevolgen zijn voor theorie-examens en cursussen vanaf 10 maart.

Het CBR geeft aan dat zodra de theorie-examens en cursussen weer starten, deze zonder dubbele kosten kunnen worden ingehaald. Voor het inhalen van de theorie-examens heeft het CBR tot en met mei plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt. Alle kandidaten van wie de examens en cursussen niet doorgaan, krijgen bericht van het CBR.

Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode vanaf 1 juni.Onderwerpen: CBRtheorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat