Faalangst en verkeersangst

Met faalangst naar examen en van je verkeersangst afkomen?

Faalangst en verkeersangst een lastig opstakel?

Faalangst en verkeersangst. Met faalangst naar examen en van je verkeersangst afkomen? Altijd zenuwachtig, angst om te falen al voor het lessen, angst om fouten te maken. Iedereen heeft er in meer of mindere mate wel last van. Maar wanneer deze angst blokkades gaat veroorzaken bij de leerling.waardoor deze minder presteert. Dan is het voor de leerling lastig om met de druk en spanning van een examen om te gaan. Bij het CBR kan je een Faalangstexamen reserveren i.p.v. een “gewoon” examen. Bij een faalangst examen krijg je o.a. meer tijd en ook de mogelijkheid om een time-out in te lassen.

Faalangst en verkeersangst rijles Heerhugowaard rijschool for you


Faalangst en verkeersangst kun je het beste niet alleen bij het examen behandelen, maar al gelijk tijdens de rijopleiding. Op deze manier

kun je gelijk vanaf je eerste rijles leren om de spanning te verminderen en meer zelfvertrouwen op te bouwen. Om de Faalangst en verkeersangst tijdens de rijopleiding te kunnen behandelen hebben wij een cursus faalangst en verkeersangst gevolgd bij Sjaak de Connick en beschikken dan ook over de nodige tools om de faalangst en verkeersangst te behandelen en zodat wij ook die leerling die last heeft van faalangst en verkeersangst op te leiden tot een veilige, verantwoorde bestuurder.


Op http://www.faalangst.nl kun je meer informatie vinden over faalangst en een test doen die een indicatie geeft of je last hebt van faalangst/ rijexamenangst.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Panels_Widgets_EmbeddedVideo”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]