proefles

Bij het behalen van het rijbewijs is het belangrijk dat er een klik is tussen de rij-instructeur en de leerling. Dan voel jij je op je gemak en zal het er uiteindelijk toe leiden dat je het rijbewijs sneller op zak hebt. Om je de kans te bieden om te kijken of die belangrijke klik er is biedt Rijschool For You jou de kans om een proefles te volgen.

Wat kan je verwachten tijdens je proefles.

Natuurlijk maken wij eerst kennis en geven wij een korte introductie. Zo weet je precies wat je staat te wachten bij de eerste proefles.

Je mag achter het stuur plaatsnemen. Om aan de auto te wennen zullen we éérst op een rustige weg gaan oefenen. Heb je al ervaring bij een andere rijschool? Onze rij-instructeur zal inschatten wat je al kan en hier verder op inspelen.

Na afloop van de rit kunnen wij al goed inschatten wat je verder te wachten staat. Wat zijn de knelpunten tijdens de rijopleiding? Eventuele vragen na de eerste proefles zullen wij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Mocht je de klik gevonden hebben met de rij-instructeur dan kun je direct een afspraak maken voor een vervolgrijles.

Een proefles voor de auto duurt ongeveer 50 minuten.

Dus liever eerst even een proefles? Een proefles is gratis als je bij ons komt lessen en een pakket afneemt van minimaal 30 lessen.

Wil je gebruik maken van de proefles vul dan je gegevens hier naast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.

proefles aanvragen

    Ik wil graag een proefles in een

    ×

    Hello!

    Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

    × Chat