Opleidingen

welke opleiding past er bij jou

Reguliere lessen

Wat bedoelen wij met de reguliere lessen. Bij reguliere lessen plan je de lessen los in, op dit moment door Covid nog per 2 uur achter elkaar. De lessen kan je zelf inplannen via de app. Je kan dus rustig aan beginnen. Vaak goed te combineren met werk of school. Je doet er op deze manier wel het langst over om je rijbewijs te halen. Je kan er een tussentijdse toets bij bestellen als je dat wil en het praktijk examen komt er nog los bij. Je zit verder dan nergens aan vast.

Pakket opleiding

Met een pakket les je 2 keer in de week 2 lesuren.  Doordat je meer lest in kortere tijd gaat je leerproces sneller. Hierdoor heb je het rijbewijs in een paar maanden tijd. Groot voordeel met een pakket ben je wat goedkoper  uit omdat je dan korting krijgt. Hoe meer lessen in je pakket hoe groter de korting! Dit is de meest gekozen manier van lessen.

Spoedopleiding

Heel snel je rijbewijs halen kan natuurlijk ook. In 10 tot 14 dagen. Afhankelijk van de planning Je lessen, Tussentijdse toets en je praktijk examen worden van tevoren gereserveerd. Je hebt de theorie al gehaald en de spoedopleiding dien je van tevoren te betalen. 

Aanmelden voor een rijopleiding

    WhatsApp chat