over ons

Wie zijn wij?

Hallo,

Mijn naam is Zainal Bryan Joenoes, ik ben de eigenaar van rijschool For You. 

Altijd lastig om iets over jezelf te schrijven maar ik ga een poging wagen Dus in een notendop:

Lang geleden heb ik de koks opleiding gedaan (1988) en werkte ik in de horeca totdat ik in militaire dienst moest. Daar werk ik opgeleid tot kok -chauffeur. Dat rijden op een grote vrachtauto beviel mij wel en ben ik na diensttijd gaan werken als internationaal vrachtwagenchauffeur. Na een jaar of 10 had ik dat wel gezien en wou ik het wat dichter bij huis zoeken. Ook de sociale contacten begon ik te missen. Dus tijd voor wat nieuws! Op de weg voel ik mij wel thuis dus dat moest blijven en iemand wat leren vind ik een hele leuke uitdaging. Zo kwam het beroep rijinstructeur op mijn pad. Na de opleiding enige tijd op franchise basis te hebben gewerkt en de nodige ervaring te hebben opgedaan toch besloten om voor mezelf te beginnen. Dit was in 1999 Dus vandaag de dag al heel veel ervaring en weet ik de fijne kneepjes wel. Diverse aanvullende cursussen waaronder hoe om te gaan met ASS. Dit en nog veel meer om het rijbewijs zo vlot mogelijk te halen. Wil je hier nog meer over weten kijk dan maar even hier.

Verder maak ik deze website zelf omdat ik dat erg leuk vind om te doen en in mijn vrije tijd doe aan bootcampen en loop ik zo af en toe een rondje hard.

Zainal Bryan Joenoes

Met welke methode geef ik rijles?

Met de rijlessen maak ik veel gebruik van de “Rijopleiding in Stappen” methodiek. Dat houdt in dat je in vier modules naar je rijbewijs wordt opgeleid. Meer hierover kijk dan even hier.

Allereerst vind ik het belangrijk dat je je prettig en ontspannen voelt als je in de auto zit.  Je zal begrijpen dat je fouten gaat maken. Alleen deze horen bij het leerproces Deze fouten noem ik daarom ook geen fouten maar leermomenten. Dus dat houdt in dat het dus totaal niet erg is maar dat je er natuurlijk wel wat van leert. Dat zorgt voor wat meer ontspanning en dat zal je helpen om het auto leren rijden sneller onder de knie te krijgen. 

Erik Hage is sinds 2022 rijinstructeur bij onze rijschool hij werkt parttime omdat hij er nog (voorlopig ) een baan naast heeft in de detailhandel. 

Mijn Partner Marieke doet de facturatie. 

WhatsApp chat